Συμφωνία της Enerdia για κατασκευή φ/β πάρκων 8MW

Την πλήρη ανακατασκευή φ/β έργων συνολικής ισχύος 8MW ανέλαβε η Enerdia, με την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών να έχει προγραμματιστεί εντός του 2017.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας:

Η Enerdia, πρωτοπόρος εταιρία στην Κατασκευή Σταθμών Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, με έμφαση στα μεγάλα έργα (Αιολικά, Φ/Β) και στη Λειτουργία και Συντήρηση Φ/Β σταθμών ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή Φ/Β έργων συνολικής ισχύος 8ΜW. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν εντός του 2017.

Η συμφωνία αυτή επιβεβαιώνει την ισχυρή θέση της Enerdia ως της πιο αξιόπιστης Τεχνικής εταιρίας κατασκευής και συντήρησης έργων ΑΠΕ.

Η ENERDIA αποτελεί μιας από τις μεγαλύτερες, και ταχύτερα αναπτυσσόμενες Εταιρίες στην Ελλάδα, έχοντας στο portfolio της συνολικές κατασκευές έργων ΑΠΕ που αγγίζουν τα 41MW, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια Συντήρησης Φ/Β πάρκων, που την για την τελευταία 5ετία αγγίζουν τα 60MW.

Ταυτόχρονα η ανάπτυξη της εταιρίας έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά και στο Εξωτερικό με συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με μεγάλα Ενεργειακά funds για υπηρεσίες Service & Asset Management, μέσω του πρωτοποριακού web-cloud εργαλείου που αναπτύχθηκε εξ’ ολοκλήρου από το Τμήμα R&D της Enerdia, το ERGACIS, το οποίο αποτελεί σήμερα το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης Ενεργειακών Εγκαταστάσεων.

Πηγή: energypress.gr

ARCHIVES

DOWNLOAD

flipbook-image-1

Download our company profile