Η Δύναμη στην Ενέργεια

Η Enerdia βρίσκεται δίπλα σε κάθε Επενδυτή Ενέργειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη Κατασκευής, Λειτουργίας & Συντήρησης, καθώς και Διαχείρισης Έργων.

Αποτελείται από μία ομάδα καταξιωμένων Μηχανικών με βαθιά γνώση και εμπειρία, ικανή να εγγυηθεί τον βέλτιστο σχεδιασμό και το υψηλότερο ποιοτικά αποτέλεσμα, από την ανάπτυξη έως την ολοκλήρωση κάθε έργου αλλά και τη διαφύλαξη της Απόδοσής του σε όλο τον κύκλο της Επένδυσης.

image-8

Landmarks

landmarks
image-11

Η Δύναμη του Επενδυτή:
from Architecture to Zero Trouble

Στην Enerdia ανταποκρινόμαστε στις υποσχέσεις μας.
Προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, από την αρχιτεκτονική του έργου έως τη διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας του, θεωρούμε ότι η Enerdia αποτελεί το ισχυρότερο εργαλείο για τους επενδυτές.

Το πάθος και η αφοσίωσή μας, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους μας και τις απαράμιλλες υπηρεσίες που προσφέρουμε, μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε κάθε έργο σαν να ήταν δικό μας. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα έργα μας βοήθησε να οικοδομήσουμε σημαντικές μακροπρόθεσμες συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου - κάτι για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των επενδυτών. Γι 'αυτό η υπογραφή μας σε κάθε έργο που παραδίδουμε είναι εγγύηση ποιότητας και μέγιστης απόδοσης.

iso-9001-bureau-veritas
tuv_austria-small-new3
thumb-18001