Συμφωνία της Enerdia με την Trade Logistics για τη λειτουργία και συντήρηση Φ/Β πάρκου 1 MWp

Η Enerdia, πρωτοπόρος εταιρία στην Κατασκευή και Συντήρηση Σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, και η Trade Logistics εταιρία του Ομίλου Φουρλή προχώρησαν σε συμφωνία για την Λειτουργία και Συντήρηση της Φ/Β εγκατάστασης ισχύος 1ΜWp στην θέση Πάτημα του Δήμου Σχηματαρίου.

Μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα Λειτουργίας και Συντήρησης και την καθημερινή φροντίδα των Ενεργειακών εγκαταστάσεων, η Enerdia εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των έργων και την μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους κάθε επένδυσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την τελευταία πενταετία σε έργα που η Enerdia παρέχει την Λειτουργία και Συντήρηση ο βαθμός απόδοσης (Performance Ratio) ξεπερνάει το 85% και η απόκριση των τεχνικών συνεργείων σε βλάβη είναι μικρότερη από 1 ώρα.

H Enerdia βρίσκεται στο πλευρό του κάθε Επενδυτή Ενέργειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από  το Α ως το Ω, σε κάθε ανάγκη Κατασκευής, Λειτουργίας & Συντήρησης και Διαχείρισης Έργων ΑΠΕ.

Ο κος Αναστάσιος Αθανασόπουλος, CEO της Enerdia, ανέφερε σχετικά: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Trade Logistics για την εμπιστοσύνη της και να την διαβεβαιώσω ότι το έμπειρο προσωπικό της Enerdia θα βρίσκεται δίπλα τους για να προσφέρει πάντα ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις. Προσβλέπω σε μια μακρόχρονη, αμοιβαίως επωφελή συνεργασία και σε άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των δύο εταιριών».

Η Enerdia αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες, και ταχύτερα αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ελλάδα, έχοντας αναλάβει την μελέτη, προμήθεια υλικού και κατασκευή έργων ΑΠΕ που αγγίζουν τα 41MW, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια Λειτουργίας και Συντήρησης Φ/Β πάρκων, που την τελευταία 5ετία αγγίζουν τα 60MW.

Πηγή: energypress.gr

ARCHIVES

DOWNLOAD

flipbook-image-1

Download our company profile