Η Enerdia, πρωτοπόρος εταιρία στην Κατασκευή και Συντήρηση Σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, και η Trade Logistics, εταιρεία του Ομίλου Φουρλή, προχώρησαν σε συμφωνία για τη Λειτουργία και Συντήρηση της Φ/Β εγκατάστασης ισχύος 1ΜWp στη θέση Πάτημα του Δήμου Σχηματαρίου.

Μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα Λειτουργίας και Συντήρησης και την καθημερινή φροντίδα των Ενεργειακών εγκαταστάσεων, η Enerdia εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία των έργων και τη μεγιστοποίηση του οικονομικού οφέλους κάθε επένδυσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την τελευταία πενταετία σε έργα που η Enerdia παρέχει τη Λειτουργία και Συντήρηση, ο βαθμός απόδοσης (Performance Ratio) ξεπερνάει το 85% και η απόκριση των τεχνικών συνεργείων σε βλάβη είναι άμεση, λιγότερο από 1 ώρα.

H Enerdia βρίσκεται στο πλευρό του κάθε Επενδυτή Ενέργειας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις από το Α ως το Ω, σε κάθε ανάγκη Κατασκευής, Λειτουργίας & Συντήρησης και Διαχείρισης Έργων ΑΠΕ.

Ο κος Αναστάσιος Αθανασόπουλος, CEO της Enerdia, ανέφερε σχετικά: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Trade Logistics για την εμπιστοσύνη της και να τη διαβεβαιώσω ότι το έμπειρο προσωπικό της Enerdia θα βρίσκεται δίπλα τους, για να προσφέρει πάντα ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις. Προσβλέπω σε μια μακρόχρονη, αμοιβαίως επωφελή συνεργασία και σε άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των δύο εταιριών».

Η Enerdia αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες Εταιρίες στην Ελλάδα, έχοντας αναλάβει τη μελέτη, προμήθεια υλικού και κατασκευή έργων ΑΠΕ που αγγίζουν τα 41MW, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια Λειτουργίας και Συντήρησης Φ/Β πάρκων, που την τελευταία 5ετία αγγίζουν τα 60MW.

Πηγή: energypress.gr