Διοίκηση

Τάσος Αθανασόπουλος

Τάσος Αθανασόπουλος

CEO & Founder

Ο Τάσος είναι κάτοχος διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το ΕΜΠ με εξειδίκευση στην προστασία και τον έλεγχο στη Μέση και Υψηλή Τάση, καθώς επίσης κατέχει και δίπλωμα Executive MBA από το ALBA. Διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας σε μελέτες, κατασκευή και Business development ενώ, πριν την enerdia, είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις υψηλής ευθύνης για μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Schneider Electric και η Raycap, έχοντας εξασφαλίσει, διαχειριστεί και εκτελέσει συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων. Τα πεδία εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν Αιολική και Φ/Β Ενέργεια με πάνω από 80MW έργων σε μελέτες και κατασκευή, καθώς επίσης και Επιχειρηματική Στρατηγική, Πωλήσεις, Διαχείριση Συμβάσεων και Διεθνείς Διαπραγματεύσεις.

Τάσος Σταματέλλος

Τάσος Σταματέλλος

Sales Director

Ο Τάσος κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, καθώς και Μεταπτυχιακό δίπλωμα διαχείρισης Ενέργειας από το ΕΜΠ. Έχει μεγάλη εμπειρία σε Πωλήσεις και Business Development, με περισσότερα από 12 έτη στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, έχοντας εξασφαλίσει περισσότερα από 150MW συμβάσεων. Πριν την enerdia είχε διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων σε πολλές εταιρίες, μεταξύ αυτών και την Conergy, όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη, χρηματοδότηση και κατασκευή μεγάλων Φ/Β έργων στην Ευρώπη και στην Μ. Ανατολή.

Αντώνης Σγουρινάκης

Αντώνης Σγουρινάκης

Project Manager

Ο Αντώνης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος MSc με ειδίκευση στα Συστήματα Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην μελέτη ανάπτυξη και τον σχεδιασμό, αλλά και στην λειτουργία, συντήρηση και καλή απόδοση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. Διαθέτει επίσης εμπειρία στην αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων λογισμικών για την διαχείριση της λειτουργίας, συντήρησης και απόδοσης Φ/Β έργων. Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα επαγγελματικής πορείας του έχει εργαστεί με επιτυχία σε ελληνικές εταιρείες, αλλά και σε ηγετικές θέσεις σε οργανισμούς τους εξωτερικού.

Βαγγέλης Τσούμας

Βαγγέλης Τσούμας

Project Engineer

Ο Βαγγέλης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Ενέργεια από το Πανεπιστήμιο του Λούβεν (K.U.Leuven, Βέλγιο). Συγκεντρώνει πάνω από δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.), ενώ οι δεξιότητες και η ειδίκευση του περιλαμβάνουν τη γνώση των πιο σύγχρονων Τεχνολογιών Α.Π.Ε. , των Ηλεκτρονικών Μετατροπέων Ισχύος & Ελέγχου αυτών καθώς και τη Λειτουργία Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Θεοδώρα Μεταξά

Θεοδώρα Μεταξά

Asset & Finance Manager

Η Θεοδώρα έχει πτυχίο Οικονομικών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Πριν την enerdia, ήταν υπεύθυνη, ως σύμβουλος επιχειρήσεων, στην Οικονομική ανάπτυξη επιχειρήσεων σε εταιρίες στον χώρο των Υπηρεσιών στην Αν. Ευρώπη. Σήμερα, είναι υπεύθυνη για την οικονομική διαχείριση της enerdia, καθώς επίσης και για το asset management και τον προγραμματισμό της εταιρίας.